Tin

2012 -
2020

24 de Desembre del 2012, el dia més feliç de la meva vida. Va arribar a la nostra llar el que prest seria el nostre tresor, la nostra felicitat i el nostre estimat. El meu somni s’havia fet realitat, tu carinyo, havies arribat per fer-me feliç i jo estava disposta a estimar-te, a estimar-te amb tot el meu cor.
Has estat un membre més de la família, ens umplies: les ànsies d’arribar a casa per veure’t remenant la cua amb rapidesa, mirar-te als ulls, les teves ganes d’estar amb nosaltres. La teva capacitat per donar-nos tot l’amor del món sense necessitat de paraules.
Has estat i ets la meva estrella, la que brilla amb més força. Gràcies per totes les teves abraçades, per escoltar-me en els meus moments de desolació, o almenys per ser-hi, perquè sempre, sempre has estat al nostre costat.
Tin, vida meva, tu no eres un ca, eres especial, ens estimaves molt igual que nosaltres a tu. No n’hi ha de bon al.lots com tu, de nobles, de fidels, gràcies per fer-nos feliç a tots.
Feies que els meus dies grisos fossin menys oscurs.
Has umplit tant el meu cor que ara no sé està sense tu, el meu cor ha quedat buit i astorat.
El meu millor i més preciat regal, al qui he considerat com un fill. Esper haver pogut donar-te la vida que et mereixies, el que no mereixies amic meu era anar-te’n així de sobte, però només puc donar les gràcies perquè sé que no has sofrit.
El meu adéu no era per sempre, ens tornarem a veure, el meu cor i el pensament et veuen constantment.
T’estimava tothom carinyo meu i jo presumia de tu amb molt d’orgull, ara em trob perduda: et cont les coses com sempre feia. Tenc menys forçes per lluitar, per seguir cap endavant però sé que tu em posaries la corretja i em treuries a passejar sense mirar enrere.
Sempre estaràs amb nosaltres, ho promet, no deixarem que et passi res més.
Em fa mal, molt de mal, estimar tan fort a algú es preciós però també dur, però repetiria tots els moments de la meva vida amb tu, donaria la meva vida per tu perquè tu m’has donat vida. La vida sense rumb no té sentit, i tu eres la meva brúixola, he perdut el nord però sé que la teva estrella em guiarà.
T’estim Tin, per sempre.

Ir al contenido